Ellen Olsson

bara måndag
Det är bara måndag och jag kommer redan med en uppdatering - det ni! Jag har faktiskt redan lite planer angående plugg och uppdatering här. Jag har också tänkt att jag ska ha en fotosession på fredag, med hårdrockstema! Så kommer givetvis de bilderna upp här - förhoppningsvis ihop med något fototips också då såklart. Jag måste verkligen se till att jag blir klar med mitt projektarbete snart så jag får det ur världen.
SÅ ÄR DET NÅGON LÄSARE DÄR UTE SOM UNDRAR NÅGOT SOM HAR MED FOTO & KAMERAN ATT GÖRA, KOMMENTERA! SÅ SKA JAG SE TILL ATT GÖRA ETT INLÄGG OM JUST DET! Jag vill nämligen jättegärna ha lite tips om vad ni är intresserade av att lära er!
Nu ska jag (sen som jag är) gå ut och käka min underbar räksallad med ägg efter ett hårt danspass och en biltur ut till Kållandsö med mammsi.
I morgon ska jag åka skridskor med skolan klockan 8:00 i arenan, kommer bli så jävla roligt!!! Jag är görsugen! Har bara varit ute och åkt skridskor på sjön ute hos Pontus och det var faktiskt riktigt rolig så jag är sugen på fin arenais!