Ellen Olsson

förlåååååt
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den usla uppdateringen men jag har tusen saker för mig just nu. Det är mycket i skolan, mycket med dansen och sen dessutom mycket egen träning! Nu sitter jag hemma och skriver på ett arbete som ska lämnas in i morgon. Jag har haft håltimma sen klockan tio i förmiddags och ska snart dra mig tillbaka till skolan (börjar 13:10 igen). När jag satt och skrev som mest såg jag att postbilen svängde runt på vändplanen och det damp ner en rejäl hög med post i brevlådan. Jag såg att han kastade ner ett vadderat kuvert och i hopp om att det kanske kunde vara mina handskar som jag beställt för ett tag sedan hoppade jag i ett par crocs och sprang ut efter posten. Och visst hade jag rätt - det var mina handskar och de var till och med läckrare än vad jag trott och kunnat se på nätet - DAMN! Dom kommer jag använda febrilt på mina dansklasser och på hundpromenaderna! Ska kanske ta en bild sen för att visa er vad jag är så exalterad över? Ja, kanske det! Det var ytterligare två kuvert till mig (jag som aldrig brukar få post...) ett om balklänning och ett om att jag fått min lön - svingött ju! Nu behöver jag inte ha så himla dåligt samvete över att jag köpte ny foundation och ett par nya jeans igår. Måste ändå erkänna att det är lite halvtråkigt att punga ut nästan femhundra spänn på 9 gram mineralpuder.. jag och mamma stod och diskuterade det i butiken igår och det är ju faktiskt helt insane. Jaja! Köpte även ett par ansiktsmasker på Kicks igår (de har 3 för priset av 2 så jag lyxade till det med ett par) så jag tänkte lägga på en sen när jag kommer hem efter mattelektionen och sätter mig för att skriva klart inlämningen. Jag är så kär i chokladmasken, den både luktar gott och gör gott.
Oj, vilken lång text det blev... kände att det var dags för nytt stycke! Som sagt var jag och mamma en sväng framme på stan igår och handlade efter att jag provat ut studentmössa och legat i hennes fåtölj på jobbet och sovit en stund. Vi hamnade bland annat på Hemköps 'kundkortskväll' vilket hade dragit till sig massor med folk. När vi handlat färdigt insåg vi att vi aldrig skulle hinna hem och vända innan Fabbe (brorsan) skulle hämtas på idrottens hus, så vi åkte dit och kollade på slutet av hans träning. Vet inte riktigt vad det var med oss igår för vi skrattade åt allt. Vi skrattade åt varandra, åt oss själva, åt dåliga skämt, åt ingenting och åt allt. Tror de flesta vi mötte undrade vad som var så roligt..
Nu ska jag kila iväg och ta på mig mina jeans igen (hoppar nämligen alltid i ett par mjukisar så fort jag kommer hem) och spara dokumentet för att åka tillbaka till skolan igen! Ska snart slänga ut bilderna på Jennifer också, det kommer!!! Jag lovar.
Ha det gott, pusssss