Ellen Olsson

Här är jag Nisa!
Hihi, jag tyckte det var lite kul att Nisa undrade vart jag hade tagit vägen. Jag förstår att du saknat mig tjejen ;) haha. Ne, men det har faktiskt inte blivit så mycket bloggande det sista för det har varit ton med saker att göra i skolan och så har det varit stressigt med allt julpyntande hemma osv, jag tror ni fattar. Nu när jag loggar in på blogg.se efter en evighet ser jag att Nisa saknat mig så jag bestämmer mig för att göra ett inlägg i alla fall, fast jag nästan lagt ner bloggprojektet helt. 
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva? Det har hänt miljoner med saker sen jag skrev sist och jag vet inte vart jag ska börja. Jag kanske inte ska skriva alls om vad jag har gjort utan spara det till kommande idétorkor? haha, sikket ord jag fick till där! Jag tror det får bli så i alla fall. Jag skulle få sitta här i dygn annars om jag skulle få med allt. Jag kan ändå dela med mig lite av julafton, den var riktigt mysig & trevlig. Vi gick hem till min farbror Håkan och hans fru Anneli vid fem och dit kom också de båda kusinerna, kusinbarnet, pojkvännen, mormor och moster. Vi åt, hade det gott, spelade spel och tjötade. Vid två började vi kolla på filmer från deras Thailandsresa, så som ni förstår blev det sent. Jag var väl hemma och somnade vid fyra, halv fem. 
De följande dagarna har jag nästan spenderat varje kväll hos familjen Ståhl. Vi har spelat spel, fikat & moffat i oss en massa julgodis! Hur mysigt och trevligt som helst. Idag tog vi en sväng på stan, först jag och mammi, sen gjorde Felicia & Merita mig sällskap. Jag hittade två tunikor, ett linne, ett par jeansleggings och ett par skinnconverse! Nu på kvällen så tog vi oss en promenad, det var ganska skönt, men kallt. Härom kvällen var vi ute och åkte skridskor också, sjukt kul men isen var lite dålig så vi gick in efter ett tag. 
Nu orkar jag bara inte skriva mer.. Jag kommer igen någon annan dag, när jag har tid. Lovar. 
Puss♥