Ellen Olsson

lugn kväll
Föreläsningen på tre timmar i eftermiddags tog typ kål på mig. Satte mig i bilen efter det o åkte till Vara med mammi för att hämta hem bilen. Efter det körde vi in brorsan till träningen o sen hjälpte jag pappa att greja lite med båten och NU kom jag hem. Nu får jag äntligen landa efter en hård OCH lång dag i skolan... Ska tvätta av mig smink å så nu och sen sjunka ner i tv-soffan och ha en riktig chillkväll!
I morgon blir det a-lagsinnebandy för min del - ska bli skitskoj att äntligen få börja gå på allsvenska matcher! Det blir kanske lite jobb i morgon också, vi får se. På söndag ska brorsan spela premiärmatch så den åker nog jag o pappi in å kollar på, ska också bli sådär otroligt roligt! Annars blir det en lugn helg om inget annat dyker upp. Då ska jag till och med försöka få lite plugg gjort också, men vi får se.
Ha det bra, vi hörs!

Rob&Jen: Tack så hemskt mycket! Ni är mycket fina vänner ni :)
You´r name: Ja... nu vet du vad som händer för mig i kväll och resten av helgen med för den delen. Nu vore det ju grymt bra om du kunde försöka avslöja vem du är för jag börjar faktiskt bli lite trött på dig när du vägrar tala om det! Börjar seriöst tro att du är någon otäck peddogubbe som stalkar min blogg, sorry men så är det tyvärr.