Ellen Olsson

sista inlägget för idag.
Jepp, detta får bli sista inlägget för idag. Jag ska faktiskt upp tidigt och till skolan i morgon så.. Börjar halv tio vilket är väldigt gött, ska lämna in ett arbete och förmodligen börja på något nytt men man kan ju alltid hoppas på att vi bli fria resten av den lektionen men det känns lite otroligt med tanke på att vi redan fått en vecka extra. Nu behöver hundarna ut och rastas - så jag ska gå en sväng med dem tänkte jag. Det blir inte så långt men de måste ju kissa innan vi går och lägger oss.   
LYSSNA PÅ: 

I morgon börjar mina 'sex hälsosamma veckor'. Egentligen blir det sex veckor med riktig hårdträning (minst en timme om dagen) men jag ska försöka äta lite bättre, framförallt mindre socker! Tänkte först ha en vecko-uppdatering här på hur min kropp förvandlas allt med att veckorna går men sedan sket jag i det.. Tänkte att nu mitt i 'vintern' är man/jag blekfis och sen är det inte dåligt utstickande med bikinibilder såhär års heller, så nej, det blir inte bilder på hur min kropp förändras (om den ens kommer göra det) här, inte riktigt min stil på att få uppmärksamhet.. haha. Däremot kanske ni kan få se en bild på resultatet av sex veckors hårdträning om jag blir nöjd, annars kör jag ett par veckor till. Vi får se hur läge jag orkar helt enkelt. Fast det är ju inte tänkt att jag efter de första sex veckorna ska fortsätta träna varje dag, det ska ju trappas ned såklart! 
Nu ska jag som sagt rasta hundarna och sen krypa till sängs. Måste se till att komma upp i morgon! Förresten.. När jag var hos Felicia passade jag på att få över bilderna på henne från våras fotosession i somras, så dom tänkte jag visa er i morgon. De är riktigt fina faktiskt, Felicia är grymt snygg! En fick ni ju i förra inlägget som jag postade när jag var över hos henne. Visst är hon fin? Jaja, nu måste jag gå, ha det bra, puss!